31. maaliskuuta 2009

Taylor palasi Vancouveriin

Taylor Lautner palasi eilen maanantaina takaisin Vancouveriin Los Angelesista, missä hän otti vastaan Twilight-kirjasarjan saaman palkinnon Stephenie Meyerin puolesta.




Kristen ja Nikki lounaalla

Kristen Stewart, hänen poikaystävänsä Michael Angarano ja Nikki Reed lounastivat yhdessä sunnuntaina. Nikkin väitetään viihtyneen ruuan jälkeen monta tuntia Robin luona. Lisää kuvia.




Rob homostelee

Muutama kohtaus Robert Pattinsonin Little Ashes-elokuvasta.

30. maaliskuuta 2009

Sudet ulkosalla

Elokuvan New Moon ihmissusia näyttelevät Alex Meraz, Chaske Spencer ja Kiowa Gordon saivat paparazzien huomion käydessään viikonloppuna päivällisellä kuvausten lomassa.





Brittinäyttelijä New Mooniin


Brittinäyttelijä Jamie Campbell-Bower on paljastanut näyttelevänsä Volturi-johtaja Caiusia elokuvassa New Moon.

20-vuotias Jamie on aiemmin nähty esimerkiksi leffassa Sweeney Todd. Hän kertoo että vampyyrisarjaan osallistuminen on erittäin jännittävää: "Kuvaukset ovat jo alkaneet, ja minä menen paikalle kesäkuussa."

Caiusin rooli on tärkeä New Moonin juonen kannalta. Hän johtaa italialaista vampyyriryhmää nimeltä Volturi. New Moonissa ryhmästä tulee uhka rakastavaisille Bella ja Edward.

Jamie myöntää ettei tiennyt hahmosta etukäteen: "En ollut lukenut kirjoja. Mutta on upeaa päästä tähän elokuvaan."

29. maaliskuuta 2009

Ashley ja Kellan yöelämässä

Ashley Greene ja Kellan Lutz viihtyivät loppuviikosta Hollywoodin yöelämässä, tosin eri öinä.





Kuvia Taylorista palkintogaalassa






Twilight-kirjasarja voittoon

Houkutus-kirjasarja otti voiton parhaan kirjan kategoriassa Kids' Choice Awards-palkintogaalassa voittaen mm. Harry Potter-sarjan.

Taylor Lautner otti palkinnon vastaan Stephenie Meyerin puolesta ja totesi:

Tämä on mahtavaa. Stephenie Meyer halusi sanoa teille 'Kiitos.' Ja voin kertoa että tulette rakastamaan New Moon-elokuvaa!


Taylor ottaa palkinnon vastaan:

27. maaliskuuta 2009

Rob etsii huonoja uutisia


Suurin osa ihmisistä haluaa kuulla vain hyvät jutut itsestään, mutta Robert Pattinson toimii päinvastoin.

"Katson vain negatiiviset jutut. Haluan tietää kuka sanoo pahoja asioita, haluan muistaa heidän nimensä", hän vitsailee tuoreessa haastattelussa. "Kirjoitan nimet muistiin pieneen mustaan kirjaani."

Yleensä kukaan ei sanoo pahaa Robista, mutta viime aikoina maailmalla on kiertänyt outo huhu siitä että hän haisee pahalta.

"En ole vielä edes ollut kuvauksissa!" hän sanoo väitteistä joiden mukaan hän haisee pahalta New Moonin kuvauspaikalla. Aiemmin Zac Efron kärsi samasta huhusta.

"Oikeastiko? Hän näyttää siltä että haisee todella hyvälle. Ja minä käyn suihkussa."

Äskettäin näyttelijä Ryan Reynolds kutsui Robia "unelmaksi".

"Ryan Reynoldsin kanssa!" Rob nauraa kun häneltä kysytään kenen kanssa hän haluaisi tehdä töitä tulevaisuudessa. "Olen aina halunnut työskennellä Benicio Del Toron kanssa, mielestäni hän on ihmeellinen. Ja sitten on paljon muita."

Rob Japanin Ellen haastattelussa

26. maaliskuuta 2009

Taylor Lautner ja uudet sudet

New Moonin ohjaaja Chris Weitz, Taylor Lautner ja vastikään valitut ihmissusien näyttelijät lounastivat yhdessä Vancouverissa maanantaina 23.3.












New Moonin Heidi on supermalli

New Moonin Heidi on valittu.

Kanadalainen supermalli Noot Seear on saanut kauniin ihmissyötin roolin Twilightin jatko-osassa.

25. maaliskuuta 2009

Sinustako vampyyri?

Facebookissa voit testata olisiko sinusta vampyyriksi. Itsehän haluaisin olla vampyyri, sillä mikään ei olisi parempaa kuin ikuinen elämä ja nuoruus.

Kuten arvata saattaa, aiempi uutinen Robin loukkaantumisesta New Moonin kuvauksissa osoittautui valheeksi.

Robert loukkaantui kuvauksissa?


Robert Pattinsonin väitetään loukkaantuneen New Moonin kuvauksissa. Tuulenpuuska irrotti metallisen mainoskyltin ja se lensi suoraan Robin takaraivoon. Rob kaatui ja makasi hiljaa kun kuvausryhmä juoksi auttamaan häntä, he kutsuivat myös ambulanssin. Viimein Robert alkoi liikkua hiukan. Hän oli sekava, mutta pystyi puhumaan. Siihen mennessä kun lääkintämiehet saapuivat, Robert oli tolkuissaan ja vakuutti olevansa kunnossa. Ohjaaja keskeytti kuvaukset siltä päivältä. Rob käskettiin takaisin hotellilleen, mutta hän palasi töihin seuraavana päivänä - kuhmun kanssa.

24. maaliskuuta 2009

Robertin leffa


Robert Pattinsonin elokuva How To Be saa ensi-iltansa tänä viikonloppuna Burbankin elokuvajuhlilla.

Leffan traileri:

Ryan Reynolds tykkää Robertista

Ryan Reynolds on naimisissa Scarlett Johanssonin kanssa, joka on yksi maailman kauneimmista naisista. Silti hän haluaisi samaan elokuvaan ihanana pitämänsä Robert Pattinsonin kanssa.

“Rakastan Twilightia”, paljastaa Ryan, jolla on kuumia kohtauksia 3.4. ensi-iltansa saavassa elokuvassa Adventureland yhdessä Kristen Stewartin kanssa. “Voi Luoja, vitsailetko? Robert Pattinson yhdellä sanalla: unelma.”

Ryan esittää uudessa elokuvassaan miestä jolla on suhde puolet itseään nuorempaan tyttöön, jota esittää Kristen Stewart. Mutta Ryanin mielestä rakkauskohtausten kuvaaminen Kristenin kanssa ei ollut outoa, sillä tämä vaikuttaa paljon ikäistään vanhemmalta.

“Hän on hyvin vanha sielu”, Reynolds sanoi Kristen Stewartista. “Joskus mietin onko hän yksi Tyttökullista hyvän kasvojenkohotuksen jälkeen.”

“En voi uskoa kuinka viisas hän on. Olen aika varma että hän korjaa maailman huonon taloustilanteen.”

Ryan haluaisi tehdä joskus elokuvan Robert Pattinsonin kanssa. “Vitsailetko?” Ryan ihmetteli kun häneltä kysyttiin haluaisiko hän kuvata kohtauksia Robertin kanssa. “En ole homo - mutta mietin sitä.”

New Moonin sudet valittu


Summit Entertainment on ilmoittanut valinneensa intiaaninäyttelijät Chaske Spencerin, Bronson Pelletierin, Alex Merazin, Kiowa Gordonin ja Tyson Housemanin New Moonin susirooleihin.

He esittävät Taylor Lautnerin ohella susia jotka suojelevat ihmisiä vampyyreiltä.

Kristenin vähemmän tunnettu leffa

Kristen Stewart esittää elokuvassa The Cake Eaters vakavasti sairasta teiniä joka haluaa kokea rakkauden ennen kuolemaansa.

Leffan traileri:

Dvd-ekstroja

Kuinka Robertista tuli Edward.



Robert soittaa pianoa.



Kommenttiraidan parhaita paloja.



Kuinka Kristenistä tuli Bella.

23. maaliskuuta 2009

Robert palkintoehdokkaana


Robert Pattinson on ehdolla Bravon palkintoon. Voit äänestää Robia täällä.

Bellan auto Jacobin talolla

Ensimmäiset kuvat kuvauksista

New Moonin kuvauksissa 20.3. olivat mukana Kristen Stewart ja Taylor Lautner.