28. huhtikuuta 2012

26. huhtikuuta 2012

24. huhtikuuta 2012

23. huhtikuuta 2012

Kellan Lutz rakastaa Nälkäpeliä

Onko ketään, joka ei ole Nälkäpeli-fani?

Yksi Nälkäpeli-faneista on Twilight-tähti Kellan Lutz. Kellan sanoo rakastavansa Hunger Gamesia niin paljon, että haluaisi itsekin mukaan sarjaan...

"Rakastan käsikirjoitusta, rakastan elokuvaa, kaikkea siinä!" Lutz paljasti E! Onlinelle. Kellan kertoo olleensa aina Nälkäpeli-fani: "Jäin koukkuun luettuani kaikki ne kirjat", hän sanoi. "Muistan ennen kuin he alkoivat tehdä elokuvaa, ajattelin että 'Haluaisin olla osa tätä!'"

Ehkä Kellan voisi saada roolin Nälkäpelin jatko-osasta Jennifer Lawrencen, Josh Hutchersonin ja Liam Hemsworthin rinnalla? "Se olisi todella ihanaa", hän hymyili.

Mitä tulee loputtomiin Twilight- ja Nälkäpeli-vertailuihin, Kellan sanoi: "Twilight on tyttömäisempi ja romanttisempi, siinä on vähemmän toimintaa. Hunger Games on hyvin vauhdikas elokuva, jossa ei juurikaan ole romanssia. On hienoa että molemmille sarjoille riittää faneja."

Joidenkin mielestä Kellan sopisi hyvin Finnick Odairin rooliin. Tällä toiveella on jopa oma Facebook-ryhmä.

Lumikki ja metsästäjä: Tv-mainos

21. huhtikuuta 2012

Robilla peruukki Aamunkoi osa 2:ssa

Robert Pattinson ajeli päänsä kuvattuaan kaikki kohtaukset roolistaan vampyyri Edwardina Twilight-saagan viimeisessä osassa.

Mutta sitten hänet kutsuttiin takaisin kuvaamaan elokuvaan lisäkohtauksia. Tuotannolla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tehdä hänelle peruukki.

"Peruukki näyttää hyvältä eikä kukaan huomaa sitä. Robert ei arvannut että hänen hiustenleikkuustaan tulisi näin iso juttu", lähde paljasti brittiläiselle Sun-sanomalehdelle.

20. huhtikuuta 2012

17. huhtikuuta 2012

16. huhtikuuta 2012

Aamunkoi osa 2 lisäkuvauksiin

Viimeistä Twilight-elokuvaa pitää vielä parannella. Ohjaaja Bill Condonin mukaan Vancouverissa kuvataan lisämateriaalia lähiviikkoina. Kuvauksiin on kutsuttu ainakin Rob ja Kristen.

Aamunkoi osa 2:n ensi-ilta on 16.11.2012.

14. huhtikuuta 2012

13. huhtikuuta 2012

11. huhtikuuta 2012

Uusia Bel Ami-kohtauksia

Dubattu italiaksi.



10. huhtikuuta 2012

5. huhtikuuta 2012

4. huhtikuuta 2012

Bel Ami: Virallinen traileri



Elokuva perustuu Guy de Maupassant'n romaaniin Bel Ami.

Robert Pattinson: Fanivideo

1. huhtikuuta 2012

Tänään tv:ssä: Twilight - Uusikuu

Tänään Nelosella klo 21: Twilight - Uusikuu

Stephanie Meyerin romaaneihin perustuvan, huippumenestykseksi kohonneen seikkailuelokuvien sarjan toinen osa yhdistää kaikki ensimmäisestä Twilight-elokuvasta tutut tähdet. Bella Swan (Kristen Stewart) murtuu, kun Edward Cullen (Robert Pattinson) katoaa ja väittää lakanneensa rakastamasta häntä. Yllätyskäänne alkaa syventää Bellan ja Jacob Blackin (Taylor Lautner) suhdetta, ja pian Bellan uskollisuus Jacobia kohtaan joutuu puntariin.

Pääosissa: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Billy Burke, Michael Sheen, Michael Welch, Peter Facinelli, Anna Kendrick. Ohjaus: Chris Weitz.