3. huhtikuuta 2009

New Moon

Ensi-ilta: 20.11.2009

Studio: Summit Entertainment


Ohjaaja: Chris Weitz


Käsikirjoittaja: Melissa Rosenberg


Pääosissa: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Dakota Fanning, Nikki Reed, Chaske Spencer, Bronson Pelletier, Alex Meraz, Kiowa Gordon, Tyson Houseman, Jamie Campbell-Bower


Juoni:
Toinen elokuva Summit Entertainmentin Twilight-sarjassa, joka perustuu kirjailija Stephenie Meyerin huippusuosittuun kirjasarjaan. New Moonissa Bella Swan (Kristen Stewart) on järkyttynyt vampyyrirakkautensa Edward Cullenin (Robert Pattinson) äkillisestä lähdöstä mutta hänen mielialaansa kohottaa hänen kasvava ystävyytensä vastustamattoman Jacob Blackin kanssa. Yhtäkkiä Bella huomaa tuntevansa vetoa ihmissusien maailmaan, jotka ovat vampyyreiden ikiaikaisia vihollisia, ja hänen lojaalisuuttaan testataan.

2 kommenttia:

  1. Kirjana Uusikuu oli ihan huippu,siis varsinkin se osa jossa Edward kertoo Bellalle miksi lähti...se vaan oli pakko lukea uudestaan ja uudestaan...Leffa on varmaan huippuhyvä,ja vaikka ei oliskaan niin mä fanitan sitä silti!

    VastaaPoista
  2. Kirjana se oli - tietenkin - hyvä, kuten houkutus ja epäilys, mutta koska houkutus oli parempi kirjana, yritän ottaa iisisti New Moonin tulon leffana. En tarkoita, etteikö Twilight olisi ollut hyvä, päinvastoin, se oli mahtava, mutta kirja, se oli jotain huippua.

    VastaaPoista