15. toukokuuta 2009

Rob ja Kristen - yhdessä?

Robert Pattinson viihtyi viikko sitten niin hyvin Kristen Stewartin seurassa että siirsi myöhemmäksi matkaansa Los Angelesiin. Kristen on seurustellut näyttelijä Michael Angaranon kanssa vuodesta 2006.

"Robert siirsi saapumisaikaansa viime hetkellä”, paljastaa los angelilaisen hotellin työntekijä. “Hänen oli määrä saapua perjantaiyönä 8.5. Mutta hän muutti suunnitelmiaan ja saapui vasta lauantaiaamuna.”


Peter Facinelliin mielestä Rob ja Kristen ovat vain hyviä ystäviä. “Mutta Kristenillä on poikaystävä, Rob tietää sen ja mielestäni hän kunnioittaa sitä.”


Silti Peter ymmärtää miksi Robertia ja Kristeniä on helppo luulla pariskunnaksi. “Kaikki haluavat heidän päätyvän yhteen. He ovat Edward ja Bella, ja heidän kemiansa valkokankaalla on mahtavaa. He saavat sen näyttämään siltä että heidän pitäisi olla rakastavaisia ikuisesti."


7 kommenttia:

  1. niiden todellakin pitäis päätyä yhteen!!

    VastaaPoista
  2. Kristen bongattiin farkkujen nappi avoinna mistä lehdet päättelivät että hän odottaa lasta Robille. 90210-tähti Jennie Garth paljasti Robin deittailevan jotakuta twilight näyttelijää ja kuinka ollakkaan robin ja kristenin nähtiin sen jälkeen pussailevan kings of leonin keikalla, Vancouverissa, oioi:)

    missmix

    VastaaPoista
  3. tuo on kyllä totta että ne on aivan sairaan ihanat bellana ja edwardina ja ehkä sen taki mie ainaki toivoisin et ne ois oikeesti yhessä<3
    mutta ainaki bella ja edward on aina yhessä<333

    VastaaPoista
  4. Rob ja Kristen olisi tosi söpö pari, pakko myöntää. Toivotaan parasta <3

    VastaaPoista
  5. Olis kyllä aivan ihana pari <33 toivottavasti kristen jättäis sen tumpin kenen kaa on ja pian tulis sen ja robertin suhde julki :Dnainahan sitä voi toivoo :)

    VastaaPoista
  6. kyllä rob ja kristen olis hyvä pari ja sopis yhteen varmaan oikeeski maailmas :) mutta toivon vaan että ne olis yhes jonain päivänä oikeestikki :) aivan ihania<3

    VastaaPoista
  7. Mä toivon yli kaiken että robert ja kristen olisi yhdessä. Ne on tosi söpö pariskunta kuka nyt ei voisi olla heidän sialla tossa kuvassa. VANHAT HEILAT MÄKEEN!!!

    VastaaPoista