14. kesäkuuta 2009

Twilight uni

Näin viime yönä ensimmäisen kerran Houkutus-aiheisen unen. Siinä mummolani piha-alueella maaseudulla oli Twilight-fanien kokoontuminen. Tapaaminen muuttui yleiseksi hysteriaksi kun elokuvan tähdet kulkivat avoautollaan alueen läpi matkalla kuvauksiin. Autossa olivat ainakin Robert, Kristen ja Ashley.

Jotenkin onnistuin saamaan itseni kahdenkeskiseen seuraan Robertin kanssa... Hän halusi että esittelisin hänelle sukuni maita, kuvauksetkin olisivat siellä. Myöhemmin olimme yhdessä hotellissa... Hauskanpitomme loppui kuitenkin lyhyeen. Olimme fanityttöjen "lapsenvahteina" ja he päättivät lähteä keskellä yötä rannalle uimaan. Ja meidän piti siis lähteä sinne myös vahtimaan heitä.

Rannallakin onnistuimme löytämään yksityisen poukaman... Minulla oli kylmä ja Robert halusi lämmittää minua. Muistutin häntä vampyyrien kylmyydestä... Minäkin menin uimaan ja onnistuin melkein hukkumaan, mutta Robert pelasti minut... Sitten heräsin kun kännykkäni valitti akun loppumisesta.

Itse asiassa koko juttu tuntui perustuvan jonkun fanin kirjoittamaan fan fiction-kirjaan, jossa hän oli laittanut itsensä tarinan sankariksi. Ja koko uni taisi johtua siitä että luin äskettäin fanityttöjen kirjoittavan fan fiction-tarinoita joihin laittavat itsensä mukaan. Hiukan ihmettelin tuota, itselläni kun ei ole koskaan ollut pienintäkään mielenkiintoa tehdä niin. Koko tarinahan menisi siitä ihan pilalle... Haluan ehdottomasti pitäytyä elokuvan/kirjan/pelin hahmoissa.

2 kommenttia: