13. syyskuuta 2009

Epäilys-elokuva


Summit Entertainment on aloittanut Twilight – Epäilys (The Twilight Saga – Eclipse) -elokuvan kuvaukset elokuun 18. päivänä Van Couverissa, Kanadassa. Elokuvan ohjaa David Slade (30 Days Of Night, Hard Candy). Käsikirjoitus on Melissa Rosenbergin käsialaa kuten aiemmissakin Twilight-elokuvissa. Twilight – Epäilys on kolmas Twilight-elokuvien saagassa, joka perustuu Stephenie Meyerin menestyskirjasarjaan. Sen maailman ensi-ilta on 30. kesäkuuta 2010. Suomen ensi-ilta on samana päivänä.

Kristen Stewart, Robert Pattinson ja Taylor Lautner jatkavat rooleissaan Bella Swanina, Edward Cullenina ja Jacob Blackina. Uusina näyttelijöinä kolmannessa Twilight-elokuvassa nähdään mm. Bryce Dallas Howard Victorian roolissa, Xavier Samuel Rileyna, Catalina Sandino Moreno Mariana sekä Jack Huston, Julia Jones, BooBoo Stewart ja Jodelle Ferland. Cullenin perheen jäseninä jatkavat Ashley Greene, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Kellan Lutz, Nikki Reed ja Jackson Rathbone.

Twilight – Epäilys -elokuvassa Bella on jälleen vaarassa, kun joukkomurhien aalto vavisuttelee Seattlea ja julma vampyyri janoaa kostoa. Kaiken huipuksi hänen on valittava Edwardin rakkauden tai Jacobin ystävyyden välillä, sillä ihmissudet ja vampyyrit eivät tule toimeen keskenään. Ylioppilasjuhlien lähestyessä Bellan täytyy tehdä lopullisen päätös: Elääkö vai kuolla?

Twilight - Epäilys on kolmas osa kuolematonta rakkaustarinaa. Aiemmin on saanut ensi-iltansa elokuva Twilight – Houkutus, ja Chris Weitzin ohjaama Twilight – Uusikuu saa ensi-iltansa vielä tänä syksynä, 20.11.2009.

lähde: Finnkino

3 kommenttia:

  1. I'm loving it!<333333333<3

    VastaaPoista
  2. Saamarin Bruce... Se ei oo yhtään Victorian näköinen....Pöhkön näköinen....

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twilight-loppuunmyynti!Katso lisää poistotuotteita: Discshop