28. maaliskuuta 2010

Aamunkoi on paras kirja!

Houkutus-kirjasarjan viimeinen osa Aamunkoi on saanut paljon kritiikkiä arvostelijoilta ja faneilta. Siitä huolimatta Aamunkoi voitti ylivoimaisesti tämän blogin paras kirja-äänestyksen.

Miksi Aamunkoi on mielestäsi paras Twilight-kirja? Miksi ei?

11 kommenttia:

  1. No mäkin äänestin aamunkoit:D se vaaa on paras ku siin tapahtuu sitten se bellan muutos vampyyriks ja häät ja renesmee ja ja ja siinä vaa on se kaikki parsata

    VastaaPoista
  2. Must Eäilys on ehdottomasti paras!

    VastaaPoista
  3. epäillys oooonnn paraas :D kaikista

    VastaaPoista
  4. Aamunkoi on kyllä ehdottomasti paras. Siinä tapahtuu kaikki mitä on odotettu sen kolmen kirjan verran...Se on ihana ku ne menee naimisiin ja vihdoin ne saa toisensa myös fyysisesti ja sitten Renesmee syntyy ja Bella vihdoin muuttuu... Jacobin käy myös hyvin:) Kaikki siinä on parasta...mikään kohta ei ole tylsä... toivon vain että Meyer keksisi vielä järkevän tavan kirjoittaa lisää kirjoja sarjaan:)

    VastaaPoista
  5. Luulen että tulee jatkoa jossa kerrotaan Renesmeestä ja Jacobista ja heidän suhteestaan. Toivon että ei tulisi. Koska rakastan Aamunkoin loppua. Rakastan Twilight sagaa!! <3<3<3<3

    VastaaPoista
  6. Toivottavasti ei tule jatkoa koska sitten Twilight saga menee ihan överiksi. Olen ihan samaa mieltä ylemmän tyypin kanssa. Rakastan Twilight sagaa tälläisena kuin se on nyt.

    VastaaPoista
  7. Toivottavasti tulee jatkoa, se on niin tyhmää kun se jo loppu. Haluun lisää twilight kirjoja!!! <3<3

    VastaaPoista
  8. En usko että Meyer osaa enään jatkaa Twilight saagaa niin että siitä tuli järkevä. Ja uskon että ei tule jatkoa. Mutta olisi se ihanaa ja fantastista jos tulisi järkeviä Twilight kirjoja lisää. Rakastan Twilight saagaa ja Stephenie Meyeriä joka on mailman paras kirjoittaja. Aamunkoi on paras kirja Twilight saagasta.

    VastaaPoista
  9. Nii siin kirjashan luki et päätösosa ni en usko et tulee lisää niit kirjoja mut haluisin kovasti!!! :D

    VastaaPoista