2. maaliskuuta 2010

Kristen Stewart elokuvan Remember Me ensi-illassa



15 kommenttia:

  1. yök, miten T Y M P E E. jälleen... ällö ilme!!!
    hymyä, hymyä, yrittäisit ees!!!

    VastaaPoista
  2. se on nätti ku se hymyilee..hyvä hymy sais näkyy useemmi:D

    VastaaPoista
  3. ite oot T Y M P E E !!!

    Kristen on tosi kaunis!

    VastaaPoista
  4. JUU! Kristen on kauheen nätti!

    VastaaPoista
  5. T Y M P E E, HUOM!! T O I on T Y M P E E!!!!!! ja R U M A K IN....

    VastaaPoista
  6. Hymyilkää itte joskus koko päivä, vaikka teil ois elämänne huonoin päivä.

    VastaaPoista
  7. Ite oot "T Y M P E E!!!!! ja R U M A K IN...."

    VastaaPoista
  8. Ai oliko toi sitte kristenin h.uonoin päivä?? hahah, ei taida sitten "ihana" robert paljoa miellyttää... JA KRISTEN ON R U M A JA T Y H M Ä !!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  9. "Ai oliko toi sitte kristenin h.uonoin päivä?? hahah, ei taida sitten "ihana" robert paljoa miellyttää... JA KRISTEN ON R U M A JA T Y H M Ä !!!!!!!!!!"
    Miellyttääkö sua jokainen tapaamas ihminen? Kristen vaan ei oo hymyilijätyyppiä, lukisit vähän sen haastatteluja tai kattoisit sen leffoja, nii tietäisit. Kristen oli varmasti vaan surullinen ku ei ollu viel nähny Robii.
    Perustele miks sun mielestä Kristen on ruma ja tyhmä. Jos et tykkää siitä (tai Robista, viittaan lainausmerkkeihin sanassa ihana), mitä edes teet täällä? Jos tykkäät vaan Taylor Lautnerista tai pelkästään jostain muusta Twiligh-hahmosta, miks et mee niiden blogi-sivuille, vaan tuut tänne haukkuu? Ja Kristen on ujo ihminen, joten kai se on hieman hankalaa vieläkin monen vuoden kokemuksen jälkeen hymyillä pakosta, ku muutenki jännittäää.
    Musta Kristen on ihana tuulahdus erilaisuutta (esim ei hymyilemistä aina kameroille) Hollywoodissa muiden Hollywood-naisten keskellä ("viihdytän teitä kaikkia", "teen mitä käskette" yms).

    VastaaPoista
  10. öhöm... tämä ei, huom!! ei ole vain "IHQ robert ja kristen" blogi sivu, joten painu ite semmoseen niitä fanittaan. Jos tää sellainen ois, mua ei ois kuuna päivänä täällä nähtykkään, hyi yök!! mutta KOSKA TÄMÄ ON MYÖS MUIDEN TWILIGHT HAHMOJEN SIVU olen täällä. Siis jos et vielä tiennyt, täällä on vaikka kuinka paljon juttua myös muista!!! Ja mun ei tarvitse sulle mitään perustella kristen vaan on mun mielestä R U M A ja T Y H M Ä ja sellasena pysyy!

    VastaaPoista
  11. Anteeks vaan, mut en oo täällä "ihkuttamassa", taidan olla siihen jo liian vanha. Kai saan käydä yksien lempinäyttelijöitteni sivuilla? Ja tää ei todellakaan oo ainoo sivu jolla käyn.
    En oo todellakaan kieltämässä sunkaan oloa täällä, ihmettelen vaan miks viittit ees käydä täällä, jos et pidä Kristenistä tai Robista, koska tänne tulevat uutiset kuitenki liittyy eniten just Robertiin ja Kristeniin.
    Varmasti netistä löytyy paljon enemmän semmosiiki sivuja, joilla ei Kristenii ja Robii oo.
    Ironisesti: ei vitsi! En oo nähnykkää et tääl on muiden näyttelijöiden uutisia! (Tarkoitan: Oon siis todellaki huomannu, mut esim Ashleysta (joka on tosi hyvä näyttelijä seki) tulee paljon harvemmin juttuu).
    Aivan! Ei sun ookkaa pakko kertoo mikset pidä siitä (tai Robista), kukaa ei voi sua pakottaa, mut ois se sentää kiva meit muita kohtaan kertoo miks et pidä niistä eikä vaan kertoo "musta se on tyhmä".

    VastaaPoista
  12. Ja vielä piti sanoo:
    Näähän on makuasioita ja jokainen pitää erilaisesta asiasta. Mut ei kuitenkaan oo kivaa, jos toiset "haukkuu" toisen pitämästä näyttelijästä ilman minkäänlaisia perusteluja.

    VastaaPoista
  13. Kristen on T Y Y Y H H M Ä!!!!!!

    VastaaPoista
  14. No joo, toi on jo todella lapsellista.
    Jätän sun kommentit omaan arvoonsa.

    VastaaPoista