23. huhtikuuta 2010

Uusi virallinen Epäilys-traileri

12 kommenttia:

  1. Oho. Kyllä huomaa että on osaava ohjaaja, jolla on hyvä kokemuspohja. Odotan kyllä tätä elokuvaa todella paljon. Loistava, toivottavasti myös elokuva on yhtä hyvä.

    VastaaPoista
  2. Tämä traileri ei kyllä ottanut sydämestä läheskään niin paljon kuin eka :) ekassa kyllä tunteet nousi pintaan <3

    VastaaPoista
  3. uhh JEEEEEE HIIIHIHHII OMGOMG Niiiiin paras jeeee!!!!!!!<33333333HALUISKO JOKU KERTOO MITEN TÄÄ JO NY TULI?????JEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    VastaaPoista
  4. Hyvä David!!! Hienoa kun on palattu tummasävyiseen kuvaukseen kuten Twilightissä, sopii paljon paremmin kirjojen tunnelmaan (ja vampyyrimaailmaan). Näyttää tosi paljon paremmalta kuin Uusikuu, johon olin elokuvana pettynyt. Hyvä kun Edward ei ole enää pukumies pikkutakissa, vai mitä:)!!!

    VastaaPoista
  5. Ei säväyttänyt.
    Tosin kirjat 3 & 4 on niin huonosti kirjoitettuja, että ei niistä voi saada edes hyvää leffaa. Kaksi ensimmäistä vielä menettelivät sekä leffoina että kirjoina. (Kauhulla odotan viimeistä elokuvaa, joka kuulemma tehdään kahdeksi elokuvaksi...)

    VastaaPoista
  6. En ole samaa mieltä. Yksi kirjojen viehätyksestähän on juuri siinä, että ne kertovat Bellan ja Edwardin tarinan alusta loppuun asti: saaga voi loppua sanoihin "the end". Minusta oli ainakin todella kiinnostavaa lukea kun Bellasta tuli vampyyri ja mitä sitten tapahtui, ja tietysti B & E:n kahdenkeskiset tahahtumat, mmm...nautittavaa! Ja kolmosessa on monta kutkuttavaa kohtausta, kuten telttakohtaus metsässä, vai mitä? ;)

    VastaaPoista
  7. Se sormus kohta oli ihana<33

    VastaaPoista
  8. IHAANAA haluun nähä tän ! :) <3

    VastaaPoista
  9. Kunpa toi epäilys tulis jo pia<3

    VastaaPoista
  10. Toi oli ihana en malta odottaa leffaa asti!!!!<333

    VastaaPoista