18. toukokuuta 2010

Muselta tunnuskappale uuteen Twilight-elokuvaan Eclipse

Britannian tämän hetken suosituin rockyhtye, Muse on tehnyt tunnuskappaleen 30.6. ensi-iltansa saavaan Twilight Sagan-elokuvaan Eclipse (Epäilys). Single on nimeltään ”Neutron Star Collision (Love is Forever)” ja se julkaistaan digitaalisesti tänä iltana ja toimitetaan radioille huomenna.

The Twilight Saga: Eclipse – Original Motion Picture Soundtrack julkaistaan 9. kesäkuuta. Musen lisäksi albumilta löytyy kappaleita muiltakin kuumilta artisteilta, joita kuullaan elokuvassa. Mukana on mm. Florence + The Machine, The Dead Weather, Vampire Weekend, UNKLE ja Band Of Horses.

Musen musiikkia on kuultu myös aiemmissa Twilight-elokuvissa, nimittäin yhtyeen yksi suurimpia faneja on Twilight-kirjat kirjoittanut Stephanie Meyer. Kirjailija on jopa maininnut yhtyeen nimeltä novellissaan ”Eclipse”.

Suomeen Muse saapuu heinäkuun 19. päivä, jolloin yhtye tekee ison ulkoilmakonsertin Helsingissä sijaitsevassa Kaisaniemessä. Yhtyeen tuorein albumi ”Resistance” nousi listaykköseksi 20 maassa ja Suomessa sitä on myyty jo lähes platinalevyyn oikeuttava määrä. Viimeksi yhtye vieraili Suomessa viime lokakuussa, esiintyen loppuunmyydylle Hartwall Areenalle.

Twilight sagan soundtrackit ovat olleet huippusuosittuja. Twilight – Original Motion Picture Soundtrackia on myyty lähes neljä miljoonaa kappaletta ja New Moon – Original Motion Picture Soundtrackia on myyty noin 2,2 miljoonaa kappaletta. Twilight-sarjan kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti yli 42 miljoonaa kappaletta ja sitä on käännetty 37 kielelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti