29. kesäkuuta 2010

Arvio: Twilight-sarjan taso laskee entisestään

Vampyyrisaaga Twilightin kolmatta elokuvaa ei voi suositella kuin vannoutuneille faneille.

MTV3.fin elokuvakriitikko Outi Heiskanen pitää keskiviikkona 30.6. ensi-iltaansa saavaa Epäilystä Twilight-sarjan heikoimpana.

Twilight – Epäilys ”tyytyy puimaan samaa eksoottista mutta pitemmän päälle ennalta arvattavaa problematiikkaa”, Heiskanen kirjoittaa.

Twilightin tähdille Kristen Stewartille, Taylor Lautnerille ja Robert Pattinsonille MTV3.fin elokuvakriitikko nostaa hattua, sillä elokuvan ”kornin dialogin lausuminen ei ole helppo tehtävä kenellekään”.

Lue arvostelu kokonaisuudessaan tästä

4 kommenttia:

  1. Täysi ääliö tuo Outi Heiskanen!

    VastaaPoista
  2. Joo, huomaa, ettei tuo Outi ole lukenut kirjoja. Täyttä roskaa. Itse uskon Epäilyksen olevan kaikista näistä elokuvista paras :) <3

    VastaaPoista
  3. Tuskin on Outilla mitään henkilökohtaista leffoja vastaan, joten voisin uskoa tämän olevan melko puolueeton arvostelu. Toisaalta Heiskanen ei välttämättä kuulu kohderyhmään, joten siksikin ymmärtää elokuvan dissauksen. Kun on taustatekstinä niinkin shaissea tekstiä kuin Smeyerin kirjoittama soopa, niin eipä siitä kummempaa leffaa saa. David Slade on kuitenkin sen verran mahtava ohjaaja, että toivon TODELLA hänen ottaneen taiteellisia vapauksia alkuperäistekstin suhteen.

    VastaaPoista
  4. kannattas näiden lukee kirjat jne. joskushan on haukuttuun cullenien jäykkyyttä näyttelemises!! HUOM! NE ON VAMPPYYREIT!! KIVIKOVIA!! muutenkin nää arvostelijat pitää tätä jonanin teiniromantiikka sontana.. sitä se ei ole

    VastaaPoista