30. lokakuuta 2010

Robert Pattinsonin ylelliset halloween-juhlat

Twilight-tähti Robert Pattinson on huhujen mukaan tuhlannut kymmeniä tuhansia euroja järjestääkseen ikimuistoiset halloween-juhlat uuden Twilight-elokuvan kuvausporukalle.

Twilight-elokuvien komea vampyyri eli näyttelijä Robert Pattinson, 24, on innoissaan halloweenista. Tähti aikoo tuhlata 35 000 euroa järjestääksen ylelliset pirskeet viimeisimmän Twilight-elokuvan kuvausporukalle. Pattinson on jopa tilannut kaikille pelottavat halloween-asut.

– Rob järjestää huikeat illanistujaiset halloweenin kunniaksi. Hän uskoo, että siitä tulee hulvatonta, kun kaikki pukeutuvat pelottaviin asuihin. Työryhmä fanittaa Robia, ja he odottavat iltaa innolla. Rob tietää, kuinka paljon he rakastavat halloweenia, joten hän on todella pannut parastaan, lähde paljasti Daily Star -lehdelle.

– Hän on pyytänyt paria tuntemaansa pukusuunnittelijaa tekemään pelottavat asut vierailleen.

Pattinson on tilannut juhliin sangoittain alkoholia ja on päättänyt varmistaa, että kaikki pitävät hauskaa, ennen kuin he joutuvat palaamaan töihin maanantaina.

Pattinsonin itsensä uskotaan pukeutuvaan juhliin Draculaksi.

Tähden kerrotaan myös ostaneen niin ikään Twilight-leffoista tutulle tyttöystävälleen, Kristen Stewartille, halloweenin kunniaksi lahjan. Pattinson tuhlaili kultaiseen, sydänkoristeiseen vintage-sormukseen, jonka komistus aikoo antaa kullalleen ennen juhlia.

Lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti