9. joulukuuta 2010

Twilight-komistus tuskastui: Mistä löydän normaalin naisen?

Suosituissa Twilight-elokuvissa nähtävä näyttelijäkomistus Kellan Lutz on kertonut joutuneensa neljä kuukautta sitten tukalaan tilanteeseen faniensa kanssa leffakuvausissa. Emmett Cullenin roolissa näyttelevä Lutz pyöri tuolloin hotellihuoneessaan pyyhe päällä, kun hänen oveensa koputettiin. Mies tajusi pukea päälleen ennen avaamista, sillä oven takana oli kaksi fanityttöä.

Kellanilla olisi vientiä maailmalla runsaasti, mutta tämä pysyttelee kaukana naisista karvaiden pettymyksiensä vuoksi. 25-vuotias mies katkaisi taannoin suhteensa 90210-sarjan AnnaLynne McCordin kanssa ja tulijoita riittäisi McCordin tilalle. E! Online -julkaisun mukaan Lutzin kriteerit seuraavaa tyttöystävää kohtaan ovat erittäin tiukat.

- Hänen pitää olla normaali tyttö, joka tietää mikä ja kuka hän on. Maailma jossa elän ja työskentelen on täynnä vääränlaisia ihmisiä. Hollywoodissa nopeat syövät hitaat ja suhteet voivat olla erittäin pintaliitoisia. Haluaisin kumppanin, jonka kanssa voisin esimerkiksi keilata, pelata jalkapalloa ja urheilla muutenkin. Hänen tulisi rakastaa elämää ja hymyillä sille. On vaikeaa löytää sellainen tyttö, joka nauttisi elämästä ja osaisi myös rentoutua, Lutz pohti E! online -julkaisulle.

Lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti