30. maaliskuuta 2011

Robert Pattinson on yhden naisen mies

Robert Pattinson ei voi ymmärtää miehiä, jotka pettävät kumppaneitaan. Rob kertoo uskovansa kestävään rakkauteen ja veikkaa, että pettäjän elämä on helvetillistä. Hän itse seurustelee Kristen Stewartin kanssa, eikä kaipaa salasuhdetta.

Robin tulevassa elokuvassa Vettä elefanteille hänen roolihahmonsa rakastuu naimisissa olevaan naiseen. Oikeassa elämässä Rob ei kuitenkaan ryhtyisi suhteeseen varatun naisen kanssa.

- Elämä ei ole mustavalkoista, mutta en ole koskaan ymmärtänyt pettämistä, Rob sanoi Vanity Fair-lehden haastattelussa.

Robert ihailee omia vanhempiaan ja heidän avioliittoaan.

- Vanhempani tapasivat äitini ollessa 17-vuotias, isäni oli silloin 25. He ovat edelleen yhdessä ja vaikuttavat onnellisilta.

Rob kertoo kuitenkin ymmärtävänsä houkutuksen, joka joskus saattaa hiipiä. Hän ei kuitenkaan usko, että kukaan voi säätää kahden naisen kanssa pitkään.

- Kahden naisen kanssa elämisen täytyy olla helvetillistä, Rob pohtii.

8 kommenttia:

  1. onko ne myöntäny seurustelevansa siis kristen ja rob? en tajua nuitte lehtien juttuja että puhuu niinku ois iha selvä juttu vaikka omasta mielestä ne on vain tosi hyviä kavereita. tietty niiden oma asia mut silti onko sitä mitenkää julistettu :D

    VastaaPoista
  2. Eivät ole myöntäneet seurustelevansa mutta onhan se täysin selvä juttu että ovat pari.

    VastaaPoista
  3. miten niin selvä juttu? musta tuntuu vaan että kun kaikki jotenki ajattelee ne niin bellana ja edwardina nii alitajuisesti on täysin sitä mieltä että ne on yhessä. tietty sen ymmärrän mut silti musta tuntuu et vaa kuvitellaan. ne vaikuttaa musta vaan nii hyviltä kavereilta ja en yritä tällä viestillä mitenkää olla töykee haha :D

    VastaaPoista
  4. Ei se minunkaa mielestä ole ilmiselvää että ne on pari.

    VastaaPoista
  5. No,on se nyt aika selvää että ne on pari! Esim.se niitten pusu sillon vettä elefanteille ensi-illan jälkeen ja sit kesäkuun alussa MTV movie awadseissa käsi kädessä siellä takahuoneessa... Niin eikö toi nyt aika selvää oo että ne on yhes. :)

    VastaaPoista
  6. Robert on myöntänyt, että seurustelee Kristenin kanssa. :D

    VastaaPoista
  7. ne on yhdessä ja niillä on yhteinen kotikin ,ovat olleeet jo aika kauan .Paitsi välillä lehdissä on ollu huhuja heidän erosta ,mutta nekin oli vain huhuja ei totta.

    VastaaPoista
  8. Kyllä Robert on aika ihana ja hyväkäytöksinen mies jos näin kerta on! My man <3
    Omasta mielestäni Kristen ja Robert on yhdessä ainakin nyt, koska on aika paljin säpinää ollut tuossa viime aikoinakin ilman mitään myönnöksiä.
    Gabby

    VastaaPoista