28. toukokuuta 2011

Uutuuskirja: Langennut enkeli

Becca Fitzpatrickin kirja Langennut enkeli tuo yliluonnollisten romanssien maailmaan mukaan enkelit. Kyseessä on kirjasarjan ensimmäinen osa, jatkoa on jo ilmestynyt englanniksi. Onko tästä Twilightin seuraajaksi?

Romanssinpoikaset eivät ole Nora Greytä varten, vaikka hänen paras ystävänsä Vee Sky tyrkyttääkin koulun kaksilahkeisia minkä ehtii. Koska kukaan heistä ei kiinnosta, itsenäinen Nora keskittyy mieluummin opintoihinsa. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun kouluun saapuu Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? Poika tuntuu olevan kaikkialla missä Norakin ja tietävän hänestä jopa ystäviä enemmän. Rakastuminen ei ole koskaan ollut näin enkelimäisen ihanaa - ja äkkiä myös tappavan vaarallista.

Patchin ilmaantumiseen kytkeytyy sarja selittämättömiä ja pelottavia tapahtumia, jotka saavat Noran epäluuloiseksi. Voiko Patchiin turvautua vai pitäisikö juuri häntä varoa? Noran etsiessä vastauksia hän törmää totuuteen, joka on kaikkea muuta kuin yksiselitteinen. Hän huomaa olevansa osa kostonhimosta, pyhistä lupauksista, enkeleiden lankeemuksista ja kielletystä rakkaudesta koostuvaa vyyhteä. Käynnissä on ikiaikainen taistelu, joka käydään kuolemattomien ja langenneiden sielujen kesken...


Tilaa Langennut enkeli tästä


4 kommenttia:

 1. Luin ensimmäisen osan ja nyt odotan kyllä innolla jatkoa...

  VastaaPoista
 2. Tietääkö kukaan millon seuraava osa tulee :)

  VastaaPoista
 3. Samaa olen miettinyt mutta vielä ei ole tietoa.

  VastaaPoista
 4. Ite oon lukenut 1. ja 2. osan tykkäsin tosi paljon.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twilight-loppuunmyynti!Katso lisää poistotuotteita: Discshop