14. kesäkuuta 2012

Facebook-päivitykset kateissa?

Facebook on tehnyt kaikessa hiljaisuudessa uudistuksen fanisivuihinsa.

Ennen esimerkiksi tämän Twilight-uutiset blogin kaikki fanit eli tykkääjät näkivät kaikki tekemäni päivitykset uutisvirrassaan.

Enää näin ei ole. Yksittäisen päivityksen näkee fanisivujen tykkääjistä vain osa, suurimmillaankin vain alle 20%.

Jotta jokainen tykkääjä näkisi päivityksen, sivun ylläpitäjän pitäisi maksaa siitä Facebookille. Jokaisesta yksittäisestä päivityksestä.

Tämä koskee siis kaikkia sivuja joista Facebookissa "tykkäät". Enää et näe kaikkia päivityksiä, vaan vain pienen osan.

Minulla on ollut tapana laittaa Twilight-uutisten Facebook-sivulle linkkejä Twilight-uutisiin. Jatkossa en niin tee vaan laitan ne linkit suoraan tänne blogiin.

Minua tämä muutos kyrsii suunnattomasti. Jos tykkään jostain sivusta niin todellakin haluan nähdä sen kaikki päivitykset. Nyt jää ihan uutispimentoon. Minun silmissäni Facebookin alamäki on alkanut. Pitäkööt tunkkinsa.

1 kommentti:

  1. Joo, huono homma, että näin käy. Tosin itse olin aikaisemmin facebookissa ja poistin itseni, koska en kokenut palvelua tarpeelliseksi. Varmastikin muutkin palvelut alkavat maksamaan, kun eivät saa rahoitusta tarpeeksi mainostuloista.

    No mutta onneksi itse seuraan tätä blogia melko säännöllisesti, niin en jää sinänsä mistään paitsi. Muutenkin tulee niin paljon netistä etsittyä kaikenlaista, että sinänsä ei tarvitse turvautua johonkin yksittäiseen yhteisöpalveluun. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twilight-loppuunmyynti!Katso lisää poistotuotteita: Discshop