25. heinäkuuta 2012

Kristen petti Robia?

Kristen Stewart petti Twilight-kollegaansa ja miesystäväänsä Robert Pattinsonia ohjaaja Rupert Sandersin kanssa, väittävät Us Weekly - ja People-lehdet.

Sanders, 41, ohjasi kesäkuussa ensi-iltansa saaneen elokuvan Lumikki ja metsästäjä, jossa Stewart, 22, näytteli yhtä päärooleista. Mies on naimisissa ja kahden lapsen isä.

Lue lisää Iltalehdestä

5 kommenttia:

 1. Kristen, mitä menitkään tekemään..

  VastaaPoista
 2. Eii mun yks lempparijulkispareista... En haluu uskoo tähän mut kuvat sanoo toista. Mut onks se anteeksipyyntö varmasti kristenin omasta suusta?

  Eiii en haluu uskoo tähän :(

  VastaaPoista
 3. ääää! :( ihan hirveetä ne oli niin ihana pari ja ehkä vielä onkin ;) Miten ne voi enää tehä twilightiii yhes? ei mitenkäää jos robert kantaa kaunaaa liikaa

  VastaaPoista
 4. Onneksi kaikki Twilight-elokuvat on jo kuvattu, muuten olisikin ollut todellisia vaikeuksia. Mutta tuskin pystyvät edes promoamaan Aamunkoi 2 yhdessä.

  VastaaPoista
 5. No mun mielestä Robin ei pidä antaa tollasta helposti anteeks. Ehkä sitten jos kyseessä ois ollu yhden illan hairahdus tai joku ihan pieni juttu, mutta kuukausien suhde toiseen, niin ei se ehkä kovin levyt juttu ole. Tosin ehkä Kristeniä on harmittanu, ko Robilla tuntuu olevan noita naispuolisia ystäviä paljon.. Ei kuitenkaan mun mielestä oo syy siihen, että se ite sais pettää toista mielinmäärin. Eikä kukaan taida tietää vielä, että oliko Kristenin suhde siihen tuottajaan kovinkin syvällinen tms. Joo, eikös tuosta promojutusta ollutkin, että se on ainut tilaisuus, jossa heidän täytyis olla yhdessä. Muuta eivät vaadi enää.. Vaikeeta varmasti on...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twilight-loppuunmyynti!Katso lisää poistotuotteita: Discshop