13. elokuuta 2012

Viimeiseen Twilight-elokuvaan yllätyslopetus?

Viimeinen Twilight-elokuva päättyy todennäköisesti eri tavalla kuin Twilight-kirjasarjan viimeinen osa.

Robert Pattinson myöntää olleensa shokissa, kun hän ensimmäisen kerran luki Twilight - Aamunkoi 2 -elokuvan käsikirjoituksen.

Lue lisää: Voice

6 kommenttia:

 1. Tämäköhän on se syy, että monet eivät pidä tuosta viimeisesta osasta. Siitähän oli joku aika sitten puhetta, että kaikki eivät tule pitämään elokuvasta. Harmillista, että ei noudateta kirjan juonta. Tosin sen näkee sitten, että meneekö elokuva pilalle erilaisen päätöksen takia.

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti jos kirjan loppu toteutettaisiin sellaisenaan kyseessä olisi todellinen antikliimaksi. Joten ymmärrän tämän ratkaisun.

  VastaaPoista
 3. Harmittaa vain, että loppua on muutettu! Pidän itse Aamunkoista kirjana... Näin kuvan kuvauksista, jossa Bella ja Edward tappavat yhdessä Aron...

  VastaaPoista
 4. Toisaalta kyllä kirjassa loppu on aika tylsä sinänsä.. Ainakin on jotain odotettavaa, kun ei mene loppu samalla tavalla. Tosin tuosta Renesmeen kommentista voi jotain päätellä, mutta kuitenkin odottettavaa on vielä. Voihan se loppujen lopuksi olla hyväkin juttu, että loppua on muutettu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun itse näin lopun twilight elokuvista olin hieman pettynyt loppuun.
   En ole itse lukenut kirjoja mutta luen ne kyllä sillä haluan tietää mitä oikeasti käy. Mutta kuitenkin mielestäni elokuvan loppu tyssäsi vaikka se oli loppu tarinalle joka elää ikuisesti. (toisin kuin robertin ja kristenin seurustelu)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twilight-loppuunmyynti!Katso lisää poistotuotteita: Discshop