25. helmikuuta 2013

Twilight - Aamunkoi 2 vuoden huonoin elokuva

Razzies-gaalassa on jaettu jälleen palkinnot vuoden huonoimmille elokuville. Twilight-saagan päätösosa Aamunkoi 2 sai seitsemän palkintoa: huonoimman elokuvan palkinnon lisäksi muun muassa sen pääosan näyttelijä Kristen Stewart ja ohjaaja Bill Condon saivat Razziet.

Lue lisää: YLEX

7 kommenttia:

 1. mistä nä näitäkin repii!? kuka päättää? kertokaa!! onko niin ettei ne tykkää sit koko elokuvasta jos ne ei oikeen pidä näyttelijästä?? oikeuttaako se siihen? tai siis luulen et se robstenin pettämisskandaali on voinu vaikuttaa toho noitte valintaa tai siis ainaki vähä. ihmiset tuppaa ottamaan ennakkoluuloja kaikesta jos ne tekee vähänkin jotain typerää..... mun mielipide tästä taas kerran. alkaa jo pännimään noi

  VastaaPoista
 2. Just! Saahan mielipiteitä olla, mutta toi meni jo vähän yli!-.- "Vuoden huonoin elokuva" lista?? Ja Aamunkoi sinne listalle?! Kuka nää oikeen arvostelee?! Entäs kaikki Twilight-fanit?.____.

  VastaaPoista
 3. komppaan äskeisiä anoja!! tää oikeesti on tosi epäreilua, koska ensinnäkin nää jutut päättää kuitenkin joku twilight vihaaja -.- entä fanit? multa ei oo kysytty ainakaan mitään ._____. hei c'moon vois näitäkin vähän miettiä.. ja sama aamunkoi leffa-arvosteluissa.. joku iltalehden leffa-arvostelija haukkuu leffan huonoksi ennen kuin on nähnykään sitä !!? vois ihmiset vähän miettiä kuin tyhmää käytöstä se on ja arrg.. nyt kyllä ärsyttää hirveästi!

  VastaaPoista
 4. Minkäköhän takia tollanenki gaala on yli päätää pitäny
  ottaa käytöö...? Jos ketään ei halua hakea sellasta palkintoo,
  eikä ketään varmaan kiinnosta kattookkaan (jos edes tulee tv:st)
  jos oma suosikki näytteliä on tollases ehdolla. Tehdään,
  "palkintoja" ja jätetään hyllyn perälle pölyttyy...
  Oma mielipiteeni tästäkin gaalasta...

  VastaaPoista
 5. Mä oon samaa mieltä teidän kaikkien kanssa!

  VastaaPoista
 6. Hei pliiiiiiissss! Oikeesti! Maailman köyhin läppä! Ja kun päättäjät on keskiikäsiä miehiä, nii ne ei ymmärrä paskaakaa yhtää mitää!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twilight-loppuunmyynti!Katso lisää poistotuotteita: Discshop