20. maaliskuuta 2009

Cullenin oireyhtymä


Tavallinen mies nukkuu tyttöystävänsä vieressä, täydellinen mies vahtii rakkaansa unta herkeämättä.

Tavallinen mies kantaa naisen kynnyksen yli, täydellinen mies vie kultansa reppuselässä metsän korkeimpaan puuhun.

Tavallinen mies sanoo olevansa ihastunut, täydellinen mies sanoo, että leijona rakastui lampaaseen.

Houkutus-kirjasarjan ja Twilight-elokuvan täydellinen mies, Edward Cullen, on romanttinen, fiksu ja komea. Ja vampyyri. Kun tytöt tutustuvat häneen, tavalliset miehet tuskin enää kelpaavat.

- Oma poikaystäväni on onneksi aivan yhtä romanttinen, Heli Aaltonen naureskelee.

Leppävirtalainen Aaltonen on yksi lukemattomista Obsessive Cullen Disorderiin - Cullen-pakkomielteeseen - sairastuneista.

- Edward on aivan ihana, Aaltonen huokaisee.

- Cullen on erilainen sankari, hän kun halveksii ja pitää itseään kamalan pahana, myöskin hahmoon hurahtanut leppävirtalainen Sanna Pennanen selittää.

Niskan viehätys

- Vaara viehättää tyttöjä, Cullenia elokuvassa näytellyt Robert Pattinson paljastaa roolihahmonsa suosion salaisuuden InStyle-lehdessä.

- Suhde vampyyriin loppuu kuoleman suudelmaan. Ehkä ihailu liittyy jotenkin myös paljaaseen niskaan, Pattinson hihittää.

Entertainment Weekly -lehti paljasti, että Edward Cullenin rooliin etsittiin kalpeaa 17-vuotiaan näköistä näyttelijää. Hänen täytyi olla hyvä näyttelemään, mutta myös maailman komein mies.

Koe-esiintymisissä roolia haki yli 5000 komistusta.

Lopulta Pattinson antoi Cullenille kasvot, ja polvet ovat notkahdelleet ympäri maailmaa.

- Olin nähnyt hänet muissakin elokuvissa, mutta mies pisti silmään vasta Houkutuksessa, Sanna Pennanen kuvailee.

Näyttelijä itse vähättelee ulkonäköään.

- Tavaramerkkini on näyttää kamalalta, nykyajan Romeo uskottelee.

Rakkaus riitti

Vanity Fairin mukaan Robert Pattinson mietti kahden kuukauden ajan, miten hän pystyisi näyttelemään hahmoa, joka ei muistuttanut häntä tippaakaan. Pattinsonille tuotti ongelmia varsinkin ajatella itseään maailman kuumimpana uroksena.

- Lopulta tajusin, ettei minun tarvinnut näytellä planeetan komeinta, vaan yksinkertaisesti rakastunutta miestä, Cullen kertoi Vanity Fairille.

"Purisitko vauvaani?"

Pattinson ja Cullen tarkoittaa useille faneille liki samaa asiaa, mikä lienee ymmärrettävää Cullen-pakkomielteeseen sairastuneille.

Pattinsonilta on esimerkiksi tultu pyytämään, että hän purisi vauvaa, jotta sekin muuttuisi vampyyriksi.

Internetissä liikkuvien oirelistojen mukaan sairastuneilta on myös aivan normaalia hankkia itselleen topaasinväriset piilolinssit ja pysyä hereillä mustia silmänalusia varten.

Tyttöjen kannattaa silti muistaa, ettei yhteiselo Robertin kanssa yhtä herkkua olisi. Miljoonat tytöt ympäri maailmaa pitävät Pattinsonia planeetan kuumimpana uroksena, ja mustasukkaisia kanssasisaria löytyisi.

Oven alta työnnettäisiin jatkuvasti ihailijapostia, ja parhaimmat tunkisivat sisään savupiipusta. Kuka Pattinsonin kanssa pystyisi edes nukkumaan samassa huoneessa?

Robert Pattinson : Maailman kuumin mies Englantilainen näyttelijä, malli ja muusikko.

Syntynyt Lontoossa 13. toukokuuta 1986.

Ruskeat hiukset, siniharmaat silmät.

Soittaa pianoa ja kitaraa.

Pitää urheilusta: mm. jalkapallosta, laskettelusta ja lumilautailusta.

Ihailee Jack Nicholsonia ja Van Morrisonia.

Elokuvia: Twilight - Houkutus (2008), How to Be (2008), Little Ashes (2008), Harry Potter ja Feeniksin kilta (2007), Harry Potter ja liekehtivä pikari (2005), Legenda Niebelungin sormuksesta (2004).

Savon Sanomat

1 kommentti:

  1. mä oon 11.v tyttö ja mä oon ainaki sairastunut obsessive cullen disorderi oireyhtymään.....:)oon niiiiiiin ihastunu culleneihin ja muutenki twilightii!!!!oon lukenu ne kaikki kirjatki<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twilight-loppuunmyynti!Katso lisää poistotuotteita: Discshop