22. lokakuuta 2009

Salaisuuksia Epäilyksen kuvauksista

Kristen ja Rob purskahtavat nauruun suudellessaan!

Kuvatessaan suuria suutelukohtauksiaan Rob ja Kristen purskahtavat nauruun - ja menevät sitten tupakalle. “Kristen nauraa ensimmäisenä, kikattaa kuin koulutyttö”, lähde kertoi OK-lehdelle. Toisaalta intohimoinen Bella-Jacob suudelma Epäilyksessä on iso kohtaus. Tuon suudelmakohtauksen aikana “Taylor Lautner piti siitä todella”, sisäpiiriläinen paljastaa. “Hän ei lopettanut vaikka ohjaaja David Slade huusi Poikki!”

Kilpailua kuntosalilla


Näyttelijät viettävät tuntikausia kuntosalilla. Vampyyrit tarvitsevat voimakkaan yläkropan; susien täytyy näyttää vatsalihaksiaan. Chaske Spencer, joka näyttelee susilauman johtajaa Sam Uleytä pitää kirjaa siitä kuinka paljon painoja Rob nostaa ja yrittää voittaa hänet, Julia Jones (Leah Clearwater) paljastaa.

Kellan ja Ashley ovat erittäin läheisiä


Twilight-elokuvissa heillä on eri kumppanit — Kellanilla Nikki Reed ja Ashleyllä Jackson Rathbone — mutta tosielämässä Kellan Lutz ja Ashley Greene viettävät paljon aikaa yhdessä. He asuvat vierekkäin vancouverilaisessa talossa. He ajavat kuvauksiin yhdessä, lounastavat yhdessä ja käyvät kuntosalilla yhdessä. Onko kyseessä jotain ystävyyttä suurempaa? Parin lähipiirin mukaan Kellan ja Ashley ovat vain parhaita ystäviä.

Näyttelijät pelaavat pelejä

Kuvausten alusta asti Kellan ja Ashley ovat järjestäneet peli-iltoja, kertoo Peter Facinelli. He ovat jopa pelanneet Twilight-lautapeliä! “Siinä on lähinnä kysymyksiä elokuvista”, Peter kertoo. “Emme tiedä vastauksia. Se on todella surullista. Mutta hauskaa riittää kun kokoonnumme yhteen. Rob ja Jackson soittavat kitaroitaan ja Kellan kazootaan. Kunpa minullakin olisia musiikillisia lahjoja!”

2 kommenttia: