22. lokakuuta 2009

Vampyyrikirjailija Stephenie Meyer: Seksi kuuluu avioliittoon

Helsingin Sanomien sivuilla on Stephenie Meyerin haastattelu:

Yhdysvaltalaisen kirjailijan Stephanie Meyerin Twilight-vampyyrikirjasarjaa on myyty maailmalla yli 70 miljoonaa kappaletta. Vampyyritarinat ovat vedonneet erityisesti teinityttöihin.

Kirjoissa Edward-vampyyrin ja Bella-tytön suhde kehittyy hitaasti, koska Edward pelkää menettävänsä itsehillintänsä ja iskevänsä tyttöön kiinni.

Kirjailija Meyer kannattaa samanlaista hillintää tosielämässä. "Olen hyvin voimakkaasti sitä mieltä, että seksi kuuluu vasta avioliittoon", Meyer sanoo.

Arizonassa Yhdysvalloissa asuva Meyer on mormoni ja sanookin tuntevansa olonsa nykymaailmassa usein vanhanaikaiseksi.

"Joskus tuntuu kuin olisin toisesta maailmasta. Mutta ei maailman moraalinen rappio ole vaikuttanut kaikkiin. Työskentelen nuorten kanssa seurakunnassani ja he tuntuvat olevan aika samanlaisia kuin minä olin pienenä."


Lue koko haastattelu!


3 kommenttia:

  1. ymm... toi kuva on outo..

    VastaaPoista
  2. Olen kyllä samaa mieltä siitä, että seksi kuuluu vasta avioliittoon! Nykyään kaikki pojatkin tuntuu haluavan vain seksiä, toisin kuin Edward...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä mennyt asiat aivan eri lailla, Edward haluaa panna muttei voi, sillä tappaisi Belluskin siinä samalla. Ja eihän hyvää panokaveria sovi hukkaan heittää!

      Poista