30. toukokuuta 2009

Kimaltava Edward

Pari taustakuvaa.


Vampyyritkin syövät


Uusikuu: Ensimmäinen pätkä

28. toukokuuta 2009

19. toukokuuta 2009

Uusikuu-juliste

Tässä se on, ensimmäinen virallinen New Moon-juliste.

18. toukokuuta 2009

Ensimmäinen Uusikuu-juliste

Summit on ilmoittanut että ensimmäinen virallinen New Moon-juliste näkee päivänvalon huomenna.

Ensimmäinen pätkä Uusikuusta

Ensimmäinen pätkä Uusikuusta näytetään MTV Movie Awards-palkintogaalassa 31.5.09. Robert Pattinson, Kristen Stewart ja Taylor Lautner ovat paikan päällä esittelemässä kohtauksen yleisölle.

Rob ei ole tarpeeksi komea

Robert Pattinson ei pidä itseään tarpeeksi komeana näyttelemään Edward Cullenia Twilight-sarjassa. Robin mielestä High School Musical-tähti Zac Efron olisi sopinut paremmin rooliin.

“Kirjan Edward on kuin arvoitus kaikkea mikä on täydellistä miehessä. ‘Hän käveli huoneeseen ja satuttaa nähdä kuinka kaunis hän on.’ Se on hiukan noloa. En vain pystynyt tajuamaan kuinka näytellä täydellistä. Tunsin olevani idiootti kun menin koekuvauksiin – se että edes kehtaa mennä sinne tarkoittaa että on hiukan ylimielinen. Kuka muka voisi näytellä sen roolin paitsi Zac Efron?”

15. toukokuuta 2009

Rob ja Kristen - yhdessä?

Robert Pattinson viihtyi viikko sitten niin hyvin Kristen Stewartin seurassa että siirsi myöhemmäksi matkaansa Los Angelesiin. Kristen on seurustellut näyttelijä Michael Angaranon kanssa vuodesta 2006.

"Robert siirsi saapumisaikaansa viime hetkellä”, paljastaa los angelilaisen hotellin työntekijä. “Hänen oli määrä saapua perjantaiyönä 8.5. Mutta hän muutti suunnitelmiaan ja saapui vasta lauantaiaamuna.”


Peter Facinelliin mielestä Rob ja Kristen ovat vain hyviä ystäviä. “Mutta Kristenillä on poikaystävä, Rob tietää sen ja mielestäni hän kunnioittaa sitä.”


Silti Peter ymmärtää miksi Robertia ja Kristeniä on helppo luulla pariskunnaksi. “Kaikki haluavat heidän päätyvän yhteen. He ovat Edward ja Bella, ja heidän kemiansa valkokankaalla on mahtavaa. He saavat sen näyttämään siltä että heidän pitäisi olla rakastavaisia ikuisesti."


Kuvia viime viikon bileistä

14. toukokuuta 2009

Rob juhli synttäreitään

Robert Pattinson juhlisti syntymäpäiväänsä viime yönä vancouverilaisessa baarissa rankan 12-tuntisen työpäivän jälkeen. Mukana bilettämässä olivat Uusikuun näyttelijät Kristen Stewart, Ashley Greene ja Jamie Bower. Rob saapui paikalle iltayhdeksältä ja lähti yhdeltä yöllä, jolloin innokaat fanit pysäyttivät hänet.





13. toukokuuta 2009

Dakota lopetti kuvaukset

Dakota Fanning on jo kuvannut oman osuutensa Uusikuu-elokuvassa. Hän valmistautui lähtemään Vancouverista eilen.

15-vuotias Dakota vietti Kanadassa vain viikon.

Onnea Robertille

Robert Pattinson täyttää tänään 23 vuotta.


Twilight-parodia

Taylor sateessa

Taylor Lautner juoksenteli ja hyppeli sateisessa Vancouverissa maanantaina. Lisää kuvia täällä.




12. toukokuuta 2009

Epäilys: elokuva

Mitä jo tiedetään Twilight-saagan kolmannesta elokuvasta Eclipse - Epäilys?

Melissa Rosenberg kirjoittaa Epäilyksen käsikirjoituksen aivan kuten hän teki Houkutuksen ja Uusikuun.

David Slade ohjaa Epäilyksen. Näin sarja saa jo kolmannen ohjaajan, kun Paul Weitz on parhaillaan Uusikuun kimpussa.

Epäilys-elokuva saa ensi-iltansa seitsemän kuukautta Uusikuun jälkeen. Uusikuun ensi-ilta on 20.11.2009 ja Epäilyksen 30.6.2010.

11. toukokuuta 2009

Ashley ja Nikki Maxim-lehdessä

Ashley Greene ja Nikki Reed ovat päässeet Maxim-lehden sadan seksikkäimmän naisen listalle.


Rob palasi Vancouveriin

Robert Pattinson palasi eilen Vancouveriin jatkamaan Uusikuun kuvauksia. Viikonloppuna Rob oli Los Angelesissa tulevan elokuvaprojektinsa Remember Me vuoksi. Lisää kuvia täällä.




10. toukokuuta 2009

Vampyyrit eivät kimalla

Rob ja Kristen viihtyvät yhdessä

Kristen Stewart ja Robert Pattinson lähtivät New Moonin näyttelijöiden illanvietosta samalla kyydillä. Lisää kuvia täällä.



Robert ruutupaidassa

Robert Pattinsonin nähtiin lähtevän kalifornialaiselta studiolta eilen. Kädessään hänellä oli cd ja käsikirjoitus. Lisää kuvia täällä.






8. toukokuuta 2009

Aamunkoi

Twilight-saagan neljäs osa ilmestyy suomeksi 15.10.2009 nimellä Aamunkoi.

"Älä pelkää", kuiskasin. "Me kuulumme yhteen." Äkkiä minut valtasi tunne, että sanani olivat totisinta totta. Tämä hetki oli niin virheettömän oikeanlainen, ettei vähintäkään epäilyksen sijaa jäänyt. Hänen kätensä kietoutuivat ympärilleni, puristivat minut häntä vasten... Tuntui kuin jokaista hermoani kihelmöisi. "Ikuisesti", hän myönsi.

Fantasia ja painajaiset sekoittuvat vampyyriin peruuttamattomasti rakastuneen Bella Swanin vaarallisessa todellisuudessa. Suunnaton intohimo Edwardia kohtaan ja syvä yhteys ihmissusi-Jacobiin ovat repineet kahtia Bellaa, joka on nyt kaiken houkutuksen ja epäilyksen jälkeen elämänsä äärimmäisessä käännekohdassa. Hänen edessä oleva valintansa joko liittyä kuolemattomien viettelevään kerhoon tai jatkaa ihmiseloa on uhka, josta riippuu kahden heimon kohtalo.

Kun Bella on tehnyt päätöksensä, alkaa ennennäkemätön tapahtumien vyöry, joka johtaa käsittämättömiin seurauksiin. Juuri kun Bellan elämän langat vaikuttavat kutoutuneen yhteen kuin kaunein silkki, ne saattavatkin yhdessä hetkessä tuhoutua ikuisiksi ajoiksi.

Hämmästyttävä, odotettu Houkutus-sarjan päätösosa valaisee miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa vietelleen romanttisen saagan salaisuuksia ja mysteereitä. Esikoisteoksensa Houkutuksen julkaisemisen jälkeen kirjakauppiaat USA:ssa valitsivat Meyerin vuoden lupaavimmaksi esikoiskirjailijaksi. Sarjan kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa kappaletta, joista yksin Suomessa on myyty 60 000. Sarjaa on käännetty yli 20 kielelle.

Ennakkotilaa Aamunkoi

Uusikuu: fanien tekemiä julisteita






7. toukokuuta 2009

Robertin homopusut